×

Get Social Media

Om oss

Om Oss

Drott & Company-koncernen

Vill du hitta ett sätt att minska dina anläggningstjänster och kostnader på samma gång som du ökar
effektiviteten och förbättrar prestandan? Då kan du sluta leta.

Outsourcing av icke-centrala funktioner, såsom underhåll av byggnader är ett enkelt sätt att börja.
DROTTKONCERNEN är din ideala partner. Vi tillhandahåller expertis inom din typ av egendom och efter dina behov. Vi distribuerar vår teknikaktiverade arbetskraft för inbyggda eller fristående uppdrag.

Vi förenklar ert jobb

Drott & Company är en helhetsleverantör av
servicetjänster.

För de flesta är det ett måste att lägga all sin kraft och sitt fokus på sin kärnverksamhet, genom att anlita oss gör vi ert jobb enklare. Vi tar hand om all den service ett företag kan tänkas behöva. Allt från städservice, fönsterputsning, kontorsservice, fastighetsservice, vaktmästeri, reception, transporter och flyttservice, vi skräddarsyr en lösning utefter era behov.
Vi tillhandahåller alltid specialanpassade tjänster baserade på de behov ni har – utan att det ska kosta mer. Dessutom anpassar vi oss efter när ni behöver vår hjälp.

Ert första val inom Facility Management

Vårt mål är att vara ditt första val inom Facility Management och gör detta genom att sträva efter att vara en av de bästa servicepartnerna på marknaden. Efter mångårig erfarenhet har vi förskaffat oss god kännedom och kompetens om de krav och förväntningar som ställs från våra kunder.
Vi vet hur ett företag behöver fungera för att vi ska kunna leverera ett gott resultat. Varje medarbetare är viktiga och utgör grundstenen för ett lyckat resultat.

Varje kund är unik

Vi på Drott & Company bemöter varje människa som en unik individ med respekt för personens önskemål. Vi förstår att alla fungerar olika och tänker olika.
Bemötande för oss handlar helt enkelt om hur vi omsätter våra värderingar i praktisk handling i den dagliga kontakten med alla människor.
Var kunds krav och önskemål dokumenteras och fastställs för att kunna leverera högsta kvalitet. Avstämning av kundkrav sker i kontraktsgenomgång före beställning eller i orderbekräftelse där uppdragsbeskrivning ingår.

Varför heter vi “drott”?

En drott (fsv. drotin, isl. dróttinn) var under fornnordisk tid en man som hade ett krigsfölje (isl. drótt), en hird, vad vi nu för tiden skulle kalla en hövding, småkonung eller furste. Suffixet -en (samma suffix som i Oden) föll bort då det var vanligt att man felaktigt tolkade det som bestämd artikel.
En drotts hustru kallades drottning, vilket du säkert känner igen då det är namnet på en kungs hustru eller en kvinnlig monark i Sverige.
DROTT är även namnet på vårt företag; Drott & Company Facility Services AB är hela det juridiska namnet. Vårt företag bildades i syfte att vara en helhetsleverantör av olika servicetjänster inom hela städindustrin, det ska inte finnas något vi inte kan hjälpa dig med.
Vi ville något mera, något mycket bättre, något lite enklare. Vi ville ha ett nytt koncept med nya tankar som skulle göra det enklare både för oss som företag, men även för våra kunder.
DROTT & CO AB skapades med målsättningen att förena det stora företagets stabilitet och solvens med det lilla företagets närhet och flexibilitet, och korta beslutsvägar.
Vi har målmedvetet satsat på Facility Management hos både små och stora företag, men hjälper även fastighetsägare. Idag sysselsätter vi drygt 75 personer.
Vi erbjuder fullservice och kan hjälpa dig med det mesta du kan tänkas behöva hjälp med. Testa oss!