×

Get Social Media

Golvservice Stockholm

Golvservice Stockholm

Lämna intresseanmälan för Golvservice

Ni gör den enkelt genom formuläret på vår hemsida. Självfallet är ni också välkomna att ringa oss på 08-1200 2100

Alla stadmedel ingar

Vi hjälper dig välja ytbehandling!

Vi på Drott har mycket kunskap om olika ytbehandlingar för all typer golv!

Diamantpolering, stengolv, marmor, trägolv, plastmatta, linoleumgolv, betonggolv,
Samt målning, målning utomhus, utomhus.

Vi kan hjälpa dig att få dina stengolv lättstädade och med hög glans i tex trappuppgångar och entréer. Vi arbetar med den av Naturskyddsföreningen rekommenderade städmetoden, Twister Diamond Sten system.

Rena, glänsande och
lättstädade golv med
högglans

Twister: Diamond Sten system är en metod som är långsiktigt både billigare och bättre för miljön än traditionella metoder. Systemet består av rondeller preparerade med miljarder mikroskopiska diamanter i kombination med ett specialutvecklat rengöringsmedel – Twister: Är
Resultatet blir rena, glänsande och lättstädade golv med hög glans.

Vi månar om miljön

På Drott & Co är vi måna om miljön, därför rekommenderar vi Twister systemet istället för traditionell polish. Twister systemet har tidigare använts främst för stora ytor men vi har sedan 2006 använt detta även för mindre ytor som tex trappuppgångar med framgång. I dag polerar vi entréer, trappsteg och våningsplan i alla typer av trappuppgångar som har natursten.

Den dagliga städningen blir lättare

Glansnivån beror på underlaget, tex kalksten eller marmor och i vilket skick golvet är från början. Eftersom varje golv är unikt erbjuder vi ett kostnadsfritt test för att du som kund ska kunna se hur effekten blir på just ditt golv. Vi vågar påstå att den dagliga städningen blir lättare efter att ha utfört Twister metoden. Även användningen av städkemikaliska medel minskar vilket både är mer miljövänligt och ekonomiskt.

Värt att veta: Begreppet polering har olika innebörd i sten- och städbranschen. En polerad yta i stenbranschen avser sten som polerats med slipklossar/filt för att få riktig ytfinhet. Ytan blir blank och speglande helt utan kemiska tillsatser. I städbranschen skapar man polerade ytor genom att bearbeta dem med städmaskin med kemiska tillsatser.

Hjälp med Golvservice Stockholm

För att få mer information om golvservice och för att lämna en intresseanmälan ber vi er att kontakta oss. Detta gör du enklast via vårt kontaktformulär.